Follow us for faster update on what's new and hot!

Cari novel

PERINGATAH BERHEMAH

BORANG PESANAN INI HANYA UNTUK PEMBELI YANG SERIUS SAHAJA. SILA BUAT PESANAN JIKA ANDA SERIUS MAHU MEMBELI. BACK-OUT BUYER TIDAK DIALU-ALUKAN DI SINI!

Preview

get this widget here

Saturday, 3 July 2010

Akan datang Buku Prima

Igauan Semalam
ZAIFUZAMAN AHMAD
RM 19.90
ISBN: 978-967-5489-66-2
496 hlm
Tarikh Terbit: 7 Jul 2010

Harga Promosi ahli: RM18.00

Yuhanizan seorang guru muda di Johor Bahru dan penulis novel kisah seram. Semuanya bermula tatkala dia berpindah ke rumah baru bersama dua lagi rakannya iaitu Fauziah dan Azlivinia. Tidak berapa lama selepas mendiami rumah baru itu, Yuhanizan mula dihantui dengan kejadian aneh. Kemunculan pocong yang tidak diketahui asal usul itu menjadikan dia semakin takut. Kejadian aneh itu semakin lama semakin ketara. Di dalam waktu yang sama Yuhanizan berkawan rapat dengan cikgu Helmi. Dalam diam rupa-rupanya cikgu Razman juga menaruh hati pada Yuhanizan. Namun cintanya tidak disambut oleh guru muda itu, lalu Razman kecewa. Yuhanizan mula memberitahu kejadian pelik itu kepada dua rakan serumahnya. Mereka berusaha memanggil bomoh untuk memulihkan rumah itu. Namun gangguan pocong itu semakin lama semakin kerap menghantui Yuhanizan. Dalam ketakutan itu akhirnya Yuhanizan terbunuh. Akhirnya rahsia gangguan itu terbongkar apabila Fauziah membaca manuskrip milik Yuhanizan. Apakah rahsia di sebalik manuskrip itu?Terzahir di Sanubari
ADRA ADLINA
RM 25.90
ISBN: 978-967-5489-60-0
624 hlm
Tarikh Terbit: 1 Jul 2010

Harga Promosi ahli: RM23.00

Sinopsis:

Analia seorang gadis sederhana yang menjadi posto di saat perhatian para jejaka tertumpu pada teman sekampungnya. Namun ada sesuatu pada dirinya yang membuatkan Ejal tertawan untuk bersahabat dengannya, ‘Bom jangka’ adalah gelaran untuk lelaki itu di awal perkenalan. Tanpa diduga, muncul pula Nafiz yang tidak pernah tergambar di fikiran Analia untuk menjadi peminatnya. Dia teruja disebabkan suatu peristiwa yang masih berbekas di hati. Tanpa paksaan, Analia sedar bahawa dia perlu mengadili berdasarkan hati dan perasaan.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...