Follow us for faster update on what's new and hot!

Cari novel

PERINGATAH BERHEMAH

BORANG PESANAN INI HANYA UNTUK PEMBELI YANG SERIUS SAHAJA. SILA BUAT PESANAN JIKA ANDA SERIUS MAHU MEMBELI. BACK-OUT BUYER TIDAK DIALU-ALUKAN DI SINI!

Preview

get this widget here

Friday, 16 July 2010

Terbitan Pekan Ilmu

Sukses Karangan: Panduan Menjelang SPM
Siti Nurhasliza Hashim
RM14.50

Harga promosi ahli: RM13.00

Memuatkan sampel karangan cemerlang merangkumi beraneka tema berdasarkan buku teks Tingkatan 4 & 5. Jadual analisis SPM yang mengandungi analisis format, tema atau isu mengikut dimensi soalan tahap SPM. Isi kandungan buku ini digarap seteliti mungkin untuk memeberikan panduan kepada calon-calon SPM supaya mampu menghasilkan penulisan karangan terbaik.

Kesemua sampel karangan di dalam buku ini menepati aspek ukuran atau dimensi peringkat SPM, malah dikupas berdasarkan Bahagian A (karangan berdasarkan bahan ransangan) dan Bahagian B (karangan respons terbuka).


Literasi Bahasa
Khusus untuk Institut Pendidikan Guru, Prasekolah dan Kelas Pemulihan
Hj Daud Md Saman, Muhaiyuddin Mohamed Azizi
RM8.90

Harga promosi ahli: RM8.00

Buku ini ialah panduan dan ulangkaji yang ditulis berdasarkan sukatan pelajaran bagi pelajar Institut Pendidikan Guru Malaysia (IPGM) yang merupakan subjek elektif untuk pelajar PPISMP.

Buku ini menghuraikan kaedah pengajaran dan pembelajaran bagi membolehkan pelajar membaca dan menulis dengan lancar serta celik huruf. Isi kandungan buku ini sesuai untuk digunakan oleh pelajar IPGM, guru prasekolah, guru kelas pemulihan serta yang terlibat dengan program linus.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...