Follow us for faster update on what's new and hot!

Cari novel

PERINGATAH BERHEMAH

BORANG PESANAN INI HANYA UNTUK PEMBELI YANG SERIUS SAHAJA. SILA BUAT PESANAN JIKA ANDA SERIUS MAHU MEMBELI. BACK-OUT BUYER TIDAK DIALU-ALUKAN DI SINI!

Preview

get this widget here

Thursday, 26 August 2010

TERBAHARU--KARNADYA

EKSPERIMEN CINTA--GEENA EDORA
Penerbit: Karnadya
Harga: RM17.00

Harga ahli: RM15.00

Semua insan mengharapkan cinta sejati. Begitu juga dengan Amilyn, seorang wanita muda yang baru mula bekerja di Kuala Lumpur. Amilyn mengimpikan sebuah percintaan yang indah bersama lelaki idamannya. Namun bukan mudah untuk bertemu dengan lelaki yang diimpikan. Rasa rendah diri menyebabkan Amilyn mula sangsi masih adakah lelaki yang ingin melamarnya.

Untuk meyakinkan diri, Amilyn mencadangkan kepada sahabat baiknya, Shahzlan untuk menjalankan eksperimen cinta. Amilyn ingin membuktikan bahawa dirinya juga mampu menyayangi dan disayangi. Namun di pertengahan eksperimen, lelaki idaman Amilyn muncul di dalam hidupnya.

Adakah cinta Amilyn disambut oleh lelaki pujaan itu? Apakah pula reaksi Shahzlan yang dalam diam telah jatuh cinta kepada Amilyn? Dapatkan Shahzlan meraih semula cinta Amilyn? Adakah perasaan sayang yang lahir antara Amilyn dan Shahzlan sekadar permainan eksperimen cinta? Semuanya akan terjawab dalam novel ini.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...