Follow us for faster update on what's new and hot!

Cari novel

PERINGATAH BERHEMAH

BORANG PESANAN INI HANYA UNTUK PEMBELI YANG SERIUS SAHAJA. SILA BUAT PESANAN JIKA ANDA SERIUS MAHU MEMBELI. BACK-OUT BUYER TIDAK DIALU-ALUKAN DI SINI!

Preview

get this widget here

Wednesday, 6 April 2011

BENCI KAMI SAYANG KAMU~UMAIRA DZUL WIDAD (FP JUNIOR)

BENCI KAMI SAYANG KAMU~UMAIRA DZUL WIDAD (FP JUNIOR)
ISBN : 978-967-365-040-8
Harga: MYR10.90

“Berdosa ke kalau saya ni orang kampung? Yang awak bencikan saya sangat-sangat ni kenapa?”
“Memanglah tak berdosa jadi orang kampung. Yang berdosanya kau menumpang di rumah aku lepas tu kau rampas semuanya yang jadi hak aku. Ada faham?”

Amelyn bencikan Fatihah. Walaupun sudah berkali-kali dinasihati mama dan papanya, dia tetap berdegil tidak mahu berbaik-baik dengan sepupunya itu. Bagi Amelyn, kehadiran Fatihah dalam keluarganya bukan setakat menumpang, bahkan merampas segala miliknya.

Di sekolah pula Amelyn sudah ada pesaing. Dia bukan lagi budak pandai yang selalu dapat tempat pertama di dalam kelas. Malah, kawan-kawan baiknya juga terpengaruh dengan Fatihah. Disebabkan itu, Amelyn harus singkirkan Fatihah dari rumahnya. Dia mesti buktikan kepada semua orang bahawa Fatihah bukan seperti yang mereka sangkakan. Bersama Mak Cik Ema, Amelyn merancang satu agenda.

“Perkara ni adalah rahsia antara kita berdua. Lyn tak boleh beritahu orang lain termasuklah kawan-kawan sekolah Lyn. Janji?”
“Baiklah, ucu, Lyn berjanji.”

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...