Follow us for faster update on what's new and hot!

Cari novel

PERINGATAH BERHEMAH

BORANG PESANAN INI HANYA UNTUK PEMBELI YANG SERIUS SAHAJA. SILA BUAT PESANAN JIKA ANDA SERIUS MAHU MEMBELI. BACK-OUT BUYER TIDAK DIALU-ALUKAN DI SINI!

Preview

get this widget here

Saturday, 21 May 2011

Misteri Paya Bakau~Osman Ayob (FP Junior)

Misteri Paya Bakau~Osman Ayob
Penerbit: FP Junior
ISBN: 978-967-365-063-7
Harga: MYR10.90

“Tolong bebaskan kami,” ujar Chitaya berulang kali. “Kami tak bersalah. Kami tak patut berada dalam kurungan macam ni.”

“Tak salah kata kau?” Brother Joe menanggalkan topi komando dan mengipas badannya yang berpeluh. “Kau orang ni pengintip. Aku tak boleh lepaskan kamu. Lepaskan kau, bermakna rahsia kami akan terbongkar tahu?”

Zahar, Ah Seng dan Chitaya, rakan sepersekolahan yang rapat tetapi datang dari latar belakang kehidupan yang berbeza. Namun perbezaan hidup bukan halangan untuk mereka saling faham memahami dan bekerjasama demi kepentingan bersama.

Misteri hutan paya bakau hanya terungkai apabila mereka menyelongkar ke dalamnya. Satu sindiket bergerak dengan licik dan teratur. Mampukah mereka mengesan sindiket itu? Apa kegiatan sebenar sindiket itu yang menjadikan hutan paya bakau sebagai tempat kegiatan mereka? Selamatkah mereka dari tahanan sindiket yang mencari keuntungan mudah tanpa mempedulikan keselamatan negara dan keharmonian penduduk setempat?

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...