Follow us for faster update on what's new and hot!

Cari novel

PERINGATAH BERHEMAH

BORANG PESANAN INI HANYA UNTUK PEMBELI YANG SERIUS SAHAJA. SILA BUAT PESANAN JIKA ANDA SERIUS MAHU MEMBELI. BACK-OUT BUYER TIDAK DIALU-ALUKAN DI SINI!

Preview

get this widget here

Wednesday, 1 June 2011

Cantiknya Si Comot~Miazal Zahra

Cantiknya Si Comot~Miazal Zahra
Penerbit: Karya Seni
Harga: MYR19.00

Pertemuan pertama Farid Ammar, seorang lelaki metroseksual, dan Rosmina, seorang gadis kebun yang comot, memberikan persepsi yang kurang menyenangkan di antara mereka.

Pertemuan demi pertemuan antara mereka telah membuat hati Ammar mekar dengan bunga-bunga cinta buat Rosmina. Malangnya di saat Rosmina ingin membalas perasaan Ammar muncul pula gadis bernama Surina. Di waktu yang sama Rosmina juga disahkan mempunyai ketumbuhan di dalam rahimnya yang membuat dia merasa dirinya tidak layak untuk mendampingi Ammar. Kehadiran Surina dan keadaan diri yang serba kekurangan membuat Rosmina nekad untuk menjauhkan diri dari Ammar.

"Tak cakap apa? Su ingat kami tak tahu apa yang Su dah buat. Kenapa busuk sangat hati Su? Su ingat kalau Mina tu tak nakkan abang, abang akan terima Su. Maaf Su, abang takkan sesekali terima Su walaupun dah tak ada perempuan lain lagi dalam dunia ni. Ingat! Kalau Su cuba dekati Rosmina dan buat cerita yang bukan-bukan lagi abang takkan teragak-agak untuk musnahkan hidup Su."

Ikutilah kesudahan kisah cinta di Cameron Highlands di antara Ammar dan Rosmina ini yang penuh dengan suka duka dan pelbagai dugaan.

4 comments:

 1. dah kuar keer novel nie??
  agak2 klau gi mhp dah leh belie ker?

  ReplyDelete
 2. please support this novel by my aunt... :)

  ReplyDelete
 3. uchila, dah keluar dan stok ada pada kami. kalau berminat, isikan borang pesanan ya. terima kasih.

  aafiq, wahh...hebatnya. bagus! berikan sokongan kepada auntie aafiq!

  ReplyDelete
 4. thanks gak kat admin sbb promote novel nie... :)
  n teruskan support novel2 by my aunt k... <3

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...