Follow us for faster update on what's new and hot!

Cari novel

PERINGATAH BERHEMAH

BORANG PESANAN INI HANYA UNTUK PEMBELI YANG SERIUS SAHAJA. SILA BUAT PESANAN JIKA ANDA SERIUS MAHU MEMBELI. BACK-OUT BUYER TIDAK DIALU-ALUKAN DI SINI!

Preview

get this widget here

Wednesday, 29 June 2011

Maknakanlah Cinta~Rohani Abd Aziz (Fajar Pakeer)

Maknakanlah Cinta~Rohani Abd Aziz
Penerbit: Fajar Pakeer
Harga: MYR
Keluaran: Julai 2011

Afiqa terasa amat dikhianati oleh Aiman. Dugaan dan gangguan yang diterimanya bukan sedikit. Lalu, Nur Afiqa mencurah emosi dan duka lara kepada Shahrizal, teman yang lebih dahulu dikenalinya berbanding Muhammad Aiman.

“Itulah, bodoh sangat. Mangkuk! Eh, jangan nak jadi bodohlah...”

Kata-kata lelaki yang ego lagi angkuh itu sering membuatkan air mata Afiqa gugur. Aiman pula semakin hari semakin bertindak di luar jangkaan Afiqa. Sungguh tak dijangka dia akan bertindak nekad. Mana perginya Aiman yang rasional, yang berhemah suatu ketika dulu? Benar, cinta membuatkan seseorang hilang pertimbangan diri. Baik Aiman mahupun Shahrizal.

Nur Afiqa, will you marry me? Saya tunggu sehingga awal Muharam untuk mengambil keberkatan bulan hijrah ini. Saya mengharapkan sinar bahagia buat saya.

Sesungguhnya, Allah telah mengangkat hasrat yang terpendam di hati Afiqa. Dia yang Maha Mengetahui telah melorongkan dengan isyarat selepas sujud istikharah yang dilakukan oleh Afiqa dan lelaki yang telah diutuskan oleh-Nya. Adaptasi semangat hijrah menyerlahkan lagi kebahagiaan dalam mengenal erti penghayatan sebenar kehidupan yang menanti dengan tenang di hadapan.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...