Follow us for faster update on what's new and hot!

Cari novel

PERINGATAH BERHEMAH

BORANG PESANAN INI HANYA UNTUK PEMBELI YANG SERIUS SAHAJA. SILA BUAT PESANAN JIKA ANDA SERIUS MAHU MEMBELI. BACK-OUT BUYER TIDAK DIALU-ALUKAN DI SINI!

Preview

get this widget here

Saturday, 4 February 2012

PANGGIL AKU KIAH~Liza Nur (Buku Prima)

PANGGIL AKU KIAH~Liza Nur
Penerbit: Buku Prima
Harga:  RM 18.90
ISBN: 978-967-0342-23-8
Tarikh Terbit: 10 Feb 2012

Perbezaan darjat melalui kekayaan menyebabkan Kiah memandang rendah pada Hud, pekerja kesayangan papanya. Hud yang berkhidmat sebagai pemandu tidak pernah menurut kemahuan Kiah seperti pekerja-pekerja papa yang lain. Kejujuran Hud membuatkan Kiah membencinya.
Dalam tak disangka, Hud telah menjadi penyelamat maruah Kiah sewaktu hampir-hampir dinodai teman lelakinya, Reza. Hud juga yang menolong Kiah di saat dia dihalau keluar dari rumah oleh ibunya. Bermula dari detik itu, dia belajar erti kesusahan dan kemanusian yang selama ini tidak pernah menjengah ke dalam kotak fikirannya.
Adakah Kiah mencintai Hud? Mampukah si hidung tinggi seperti Kiah meninggalkan Prada dan Gucci yang sudah sebati dengan darahnya?

3 comments:

  1. cite panggil aku kiah...ermmm...cerita yang menarik.....sgt suka akan cite mcm ni....tentang jenama2 hebat n mahal(pasal fesyen2)...sangat bestlah...kalau bagi markah lima(5)...saya bagi 4.5.....gud job liza nur...

    ReplyDelete
  2. Baru beli petang td.. Bru bce skit tp dah rse best :)

    ReplyDelete
  3. Nak tanye, novel nie ade lagi tak???

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...