Follow us for faster update on what's new and hot!

Cari novel

PERINGATAH BERHEMAH

BORANG PESANAN INI HANYA UNTUK PEMBELI YANG SERIUS SAHAJA. SILA BUAT PESANAN JIKA ANDA SERIUS MAHU MEMBELI. BACK-OUT BUYER TIDAK DIALU-ALUKAN DI SINI!

Preview

get this widget here

Thursday, 23 August 2012

Cinta@FB~Umi E. Na


Cinta@FB~Umi E. Na
Buku Prima
RM 15.00
ISBN: 978-967-0342-58-0
Tarikh Terbit: 13 Ogos 2012

Farah Linda yang berusia 17 tahun baru sahaja kematian ayah. Dalam keadaan yang masih bersedih, dia berusaha untuk menggembirakan semula ibunya yang murung disebabkan kematian suami tersayang. Pada masa yang sama, dia juga berusaha menyelamatkan kedai bunga arwah ayahnya daripada ditutup oleh ibunya.
Menerusi laman sosial Facebook, Farah Linda berpeluang mengenali seorang pemuda bernama Iqram Fadhli. Dia sedar yang pemuda itu mempunyai ciri-ciri lelaki idaman hatinya. Bagaimanapun, Farah Linda agak kecewa apabila Iqram Fadhli memberitahunya yang dia masih belum bersedia untuk bercinta. Selepas mendapat keputusan SPM, mereka merancang untuk berjumpa buat kali pertama.
Pada saat itu, Farah Linda sangat berharap Iqram Fadhli akan meluahkan isi hatinya untuk menjadikan dia sebagai teman wanitanya.
“Ah, macam manalah aku boleh jatuh cinta dengan dia? Bukan ke dia dah bagi tahu yang dia tak nak bercinta lagi? Hmm... Dia lelaki yang teguh pendirian. Dah tentu dia tak akan berganjak daripada prinsipnya. Dan aku pulak, macam mana aku boleh kalah dengan perasaan aku sendiri? Kenapa aku nak terus layan perasaan sedangkan aku tahu dia tak mungkin balas cinta aku? Ah,lemahnya aku! Kalaulah dia tahu, tentu aku malu...” ~ Farah Linda

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...